De populariteit van African Black soap

19/08/2022
|
207
African soap

Traditionele Afrikaanse zeep wordt steeds populairder onder mensen. Het wordt ook wel Alata Samina genoemd. Afhankelijk van de streek waar de traditionele Afrikaanse zeep vandaan komt, kunnen de ingrediënten verschillen.

 

Deze zeep beperkt zich niet alleen tot het reinigen van de huid. Afrikaanse zwarte zeep heeft antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen bij het verbeteren van bepaalde huidaandoeningen, en kan zelfs sommige tekenen van veroudering vertragen.

 

Wat is Afrikaanse zeep precies?

Afrikaanse zwarte zeep is oorspronkelijk een volledig natuurlijke zeep geproduceerd in verschillende landen in West-Afrika. De meeste bevatten palmpitolie, en het filtraat van verbrande cacaodop as of geroosterde weegbree huid as. Andere toevoegingen kunnen zijn: aloë vera, honing, karitéboter, limoen of kamhout - een boom die inheems is in centraal West-Afrika. Er zijn tegenwoordig veel soorten zwarte zeep op de markt. Sommige zijn meer bewerkt dan andere. Probeer er een te vinden die zo weinig mogelijk bewerkt is.

 

Hoe herken je Authentiek traditionele Afrikaanse zeep?

Om authentieke zwarte zeep te vinden, moet je op zoek gaan naar een zeep met een bruine of grijze kleur en een oneffen oppervlak. Hij moet aan de randen een beetje brokkelig zijn. Lees het etiket om er zeker van te zijn dat er geen toevoegingen in zitten die je niet in je zeep wilt hebben.

Gerelateerd nieuws  Hoe celebrities op de rode loper altijd een vlekkeloze uitstraling bereiken.

 

Wat zijn de voordleen van Afrikaanse zeep?

Zwarte zeep heeft antibacteriële eigenschappen. Studies tonen aan dat deze natuurlijke reiniger beter werkt dan medicinale zepen bij het verwijderen van bacteriën.

Afrikaanse zeep Reinigt de huid grondig en verwijdert make-up. Niet alleen is zwarte zeep een gezichtsreiniger, maar het reinigt ook zowat alles. Sommige mensen gebruiken het om het huishouden te doen, kleren te wassen en als handzeep.

 

Is Afrikaanse zeep allergenen vrij en parabeen?

Afrikaanse zwarte zeep is ongeparfumeerd en veilig voor iedereen die zijn huid wil verbeteren. Controleer altijd het etiket voordat u koopt om er zeker van te zijn dat er geen toevoegingen zijn die uw huid kunnen irriteren. Of het volledig allergenen vrij is, kan niet echt gezegd worden omdat de huis altijd kan reageren op natuurlijke elementen en omdat er kleine verschillen zijn in hoe de zeep gemaakt wordt.

Recent

Geniet volop van de lente zon

22/04/2024

Het integreren van groen in een Bohemian interieur

15/04/2024

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

15/04/2024

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Meer in deze categorie

Mondgezondheid verbeteren: zo doe je dat!

|
Gezondheid

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

|
Gezondheid

Hoe celebrities op de rode loper altijd een vlekkeloze uitstraling bereiken.

|
Gezondheid

Hoe slaap invloed heeft op je huid

|
Gezondheid
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!