Een nieuwe manier om eindelijk af te rekenen met overtollige kilo’s

20/03/2022
|
203
Virtuele maagband

Het welbekende jojo-effect zal je vast wel herkennen. Eigenlijk wil je dolgraag afvallen en je probeert dit te doen op allerlei manieren, maar die eeuwige kilo’s blijven maar terugkomen. Onkruid vergaat niet zou je denken. Dit constante gevecht, van afvallen en  weer aankomen, is voor elke persoon anders. Elk lichaam verschilt en iedereen gaat de strijd anders aan. Er zijn mensen die baat hebben bij dagelijks intensief sporten en voeding afwegen. Weer anderen gaan graag naar een erkende diëtiste die voedingsschema’s voor ze maakt. Je eetpatroon onder supervisie omgooien kan tijdelijk werken. Toch wil je het liefst iets vinden wat je lang kunt volhouden. Zo kun je voor eens en voor altijd afrekenen met die kilo’s. Er is een afvaltrend gaande die ervoor kan zorgen dat je gewicht verliest. Hypnose is hierbij een hulpmiddel. Veel mensen hebben deze populaire manier van afvallen al ontdekt en zweren er inmiddels bij.

De maagband die jouw zorgen laat verdwijnen

Bij een zogenaamde ‘virtuele maagband’ word je eerst onder hypnose gebracht, om vervolgens een denkbeeldige maagband te plaatsen. Hierna vertelt je therapeut dat er een maagband geplaatst is en dat je maag dus kleiner is geworden. Bovendien wordt er verteld dat je na het eten van een maaltijd vol zit. Je hersenen worden in feite getraind op deze manier. Hierdoor ga je daadwerkelijk denken dat je snel vol zit, dat je maag kleiner is geworden én dat je dus een maagband hebt gekregen. Vaak krijg je een mp3 met daarop hypnotische begeleiding mee, aangezien het de bedoeling is dat je virtuele maagband goed blijft zitten. Toch wel het grootste voordeel van een virtuele maagband is het feit dat er geen enkele operatie aan te pas komt. Bovendien kun je lekker alles blijven eten waar je zin in hebt. Je zult echter sneller voor gezond voedsel kiezen, aangezien je gehypnotiseerd bent.

Gerelateerd nieuws  De positieve werking van gember

Nóg meer gewicht verliezen na je hypnose

Overtollige kilo’s kwijtraken gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom is het fijn om, naast je hypnose, wat tips mee te nemen. Let als eerste goed op je koolhydraten. Eet niet teveel en vervang de koolhydraten door gezonde vetten en eiwitten. Ook is het beter om te gaan voor fruit met een laag suikergehalte. Goede opties zijn bijvoorbeeld perziken, meloenen en frambozen. Eet gevarieerd en zorg voor een goede nachtrust. Slaap is namelijk essentieel.

Indien je geïnteresseerd bent in het lezen van een artikel over eiwitten, kun je deze hier lezen.

Virtuele maagband

Recent

Steeds meer woningen in lege kantoorpanden

08/04/2024

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

28/03/2024

Problemen met de buren over de erfgrens?

26/03/2024

Vocht plekken in de muur? Dit kan de oorzaak zijn

24/03/2024

Verbouwen? Hoe je dat zelf het meest efficiënt doet

18/03/2024

Meer in deze categorie

Financiële gezondheid: het belang van een betaalbare ziektekostenverzekering

|
Gezondheid

Hoe celebrities op de rode loper altijd een vlekkeloze uitstraling bereiken.

|
Gezondheid

Hoe slaap invloed heeft op je huid

|
Gezondheid

Het belang van marketing in de gezondheidssector

|
Gezondheid
© Copyright Significant Marketing 2024
Made with
Web Wings
hello world!