Investeren in bedrijf familie 

02/12/2022
|
79
jasic lasapparaat ervaring

Familiebedrijven hebben een geheel eigen dynamiek. In een positieve vorm kan het geweldig werken, maar het kan ook zorgen voor een heleboel extra problemen. Zit je in een familiebedrijf en/of wil je investeren in een bedrijf van familie? Dan zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten. 

Geen handjeklap 

Het is heel verleidelijk om alles maar te doen op basis van goed vertrouwen. Alleen dat kan zorgen voor heftige ruzies en een compleet onthechte familie als het mis dreigt te gaan met een bedrijf. Het is dus belangrijk dat alles goed op papier staat als je investeert in een familiebedrijf. Het is juist een teken van respect als je het goed met elkaar regelt.  

Jasic lasapparaat én Jasic lasapparaat ervaring 

Naast dat je investeert in goede apparatuur moet je ook investeren in goede mensen. Je hebt niet veel aan een Jasic lasapparaat als je geen mensen hebt met goede Jasic lasapparaat ervaring. Dit geldt niet alleen natuurlijk voor Jasic lasapparaat ervaring, maar ook voor andere belangrijke ervaring en kennis in huis. Wil je goede kennis en kunde in huis dan moet je daar ook in investeren. Kijk naar wat medewerkers belangrijk vinden en geef een salaris waarvan ze goed kunnen rondkomen. Bij familiebedrijven is belangrijk dat iemand niet op een positie komt doordat diegene familie is, maar omdat diegene goede kwaliteiten heeft. Investeer dus niet in familiebedrijven die alleen maar familie gedreven handelen. 

Gerelateerd nieuws  Verkopen op Amazon zonder EAN, kan dat?

jasic lasapparaat ervaring

In een familiebedrijf is het al snel zo dat mensen van de familie wat harder lopen, maar zij vangen daar ook meer credits voor. Zorg er dus voor dat mensen die niet familie zijn, maar wel in het familiebedrijf lopen ook gezien worden en niet als minder worden behandeld. Als je in zo'n familiebedrijf investeert kan het ook goed zijn dat je investering uiteindelijk niet opbrengt wat je in gedachten had. In tijden van crisis gaan bedrijven die niet goed voor al hun mensen zorgen, namelijk sneller op de fles. 

Als buitenstaander investeren in een bedrijf familie

Het kan heel gunstig zijn om als buitenstaander in een familiebedrijf te investeren. Over het algemeen blijven familiebedrijven langer bestaan. Dat is gunstig dus voor als je investeert. Er is simpelweg vaak meer betrokkenheid in het bedrijf.  

Lees ook Een online marketing strategie maken of een pr bureau, waarom?

Recent

Hoe ga je starten met SEA?

27/09/2023

Search Engine Marketing (SEM): De Brug tussen SEO en SEA

22/09/2023

Promoot je bedrijf door middel van video: de kracht van visuele content

08/09/2023

Megasolar? Ideaal!

07/09/2023

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

06/09/2023

Meer in deze categorie

Tips om je bedrijf duurzaam te laten groeien

|
Financieel

Waarom je een bedrijfsfilm moet maken

|
Financieel

Zonnepanelen Heerlen

|
Computers & Elektronica, Financieel

Verkopen op Amazon zonder EAN, kan dat?

|
Computers & Elektronica, Diensten
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!