Je eigen webshop via Shopify

shopify webdesign

Wil je graag een webshop, maar heb je twee linkerhanden als het aankomt op website design? Beschik je niet over de nodige creativiteit om een uniek ontwerp op te zetten en daarmee je klanten over te halen tot het doen van een aankoop? Dan ken het in eerste instantie onmogelijk lijken om je eigen webshop op te zetten. Oké, je hebt wel wix.nl, maar deze websites werken niet altijd even goed mee, zijn toch nog vrij ingewikkeld en als je echt geld wilt verdienen met je website moet je de premium service kopen. Gelukkig is er ook nog een ander (betaald) alternatief genaamd Shopify.

Shopify, je nieuwe beste website maatje

Als je op zoek bent naar een programma dat webshops bouwen makkelijk maat, moet je vooral bij Shopify zijn. De tool van Shopify is easy to learn, but hard to master en daardoor een van de meest toegankelijke webshop creatie tools op het internet. Daarnaast is deze tool goed bestemd tegen veel verkeer op je website. Mocht jij dus opeens duizenden bezoekers op je website hebben, dan is dat dus geen probleem. Het opzetten van je eigen Shopify webshop is zeer makkelijk en zal niet veel tijd in beslag nemen, tenminste als je het simpel houdt. Wil je een unieke webshop die jouw bedrijf goed weergeeft of onderscheid van de concurrentie? Dan ben je wel iets langer bezig.

Gerelateerd nieuws  Wat is Robotic Process Automation (RPA)?

Waarom Shopify de beste oplossing is

Je kunt al gebruik maken van Shopify voor een bedrag van nul euro per maand. Hierbij moet je wel rekening houden met een aantal restricties zoals: maximaal 5 producten, maximaal aantal sales en weinig tot geen design mogelijkheden. Bovendien geldt deze periode voor maar 14 dagen en zul je daarna toch je portemonnee moeten trekken. Toch kan dit perfect zijn voor de startende webshop ondernemer. Zo loop je namelijk weinig risico, houd je je kosten laag en kun je alsnog een paar euro bijverdienen. Wil je meer producten op je website of meer verkopen  behalen? Dan kun je gemakkelijk overstappen naar de betaalde variant. Nog een voordeel, je hoeft geen aparte hosting partij aan te nemen. Alles wordt namelijk gehost via de servers van Shopify zelf. Kortom, wil je goedkoop een eigen webshop starten? Dan is Shopify de oplossing!

Recent

De elektrische auto

23/11/2023

Buitenverlichting ideeën voor tuin en terras

17/11/2023

Leuke manieren om fit te blijven

06/11/2023

Het onderhouden van je woning: wat mag niet vergeten worden?

24/10/2023

Top 5 manieren om rijk te worden in 2024

23/10/2023

Meer in deze categorie

De elektrische auto

|
Algemeen, Computers & Elektronica

Bedrijfsnetwerken verbeteren met de juiste network switches

|
Computers & Elektronica

De opkomst van online reviews

|
Blogging, Algemeen

Wat is casemanagement en waar vind je de toepassingen?

|
Computers & Elektronica
© Copyright Significant Marketing 2023
Made with
Web Wings
hello world!